Professionel hundeluftning i København
– og nord for København samt Amager og Islands Brygge

Jeg tilbyder kke længere hundeluftning, men kan på det varmeste anbefale Hundenstid.dk ved/ Elizabeth Aagaard, som har videreført mit koncept med max 8 hunde pr. tur og belønningsbaseret snudesamarbejde. Elizabeth, som jeg nærer stor tillid, har overtaget flertallet af mine professionelle turhunde samt mine egne to pudler, der elsker hende. Derudover er hun gennem privatundervisning hos mig oplært til hvalpetræner.

 

Mit turkoncept fra 2012-2017

Elizabeth har videreført mit koncept: En tur med din hund foregår i hundeskove, hvor den løber frit i 1 time sammen med sine faste venner. Den bliver hentet og afleveret på jeres adresse.

Jeg dækker områderne: Amager Islands Brygge, Brokvartererne i København (Østerbro, Nørrebro & Vesterbro), Brede, Charlottenlund, Frederiksberg, Gentofte, Hellerup, Hjortekjær, Holte, Klampenborg, Lyngby, Ordrup, Nærum, Skodsborg, Skovshoved, Sorgenfri, Søllerød, Trørød, Virum.

 

Få luftet din hund af en professionel hundelufter

Jeg er uddannet hundeinstruktør, og har stor erfaring med hundetræning og professionel hundeluftning.

Af hensyn til din hund, dens turvenner og skovens øvrige brugere tager jeg max. 8 hunde med på tur. Sætter din hund pris på mødet med andre hunde, og er den sikker i indkald? Så er den oplagt til at deltage på mine turhold.

 

Jeg har 4 grunde til loftet på max. 8 hunde på mine ture:
  1. 8 hunde, der fungerer godt sammen, nyder turen uden at stresse.
  2. 8 hunde, der er sikre i indkald, har jeg kontrol over gennem positivt samarbejde og træning.
  3. 8 hunde under kontrol er en rar oplevelse for andre hundeejere og skovens øvrige brugere. Ingen hundeejer eller hund synes, det er en behagelig oplevelse at blive løbet op af en flok frembrusende og ukontrollerede hunde. Foregår mødet derimod stille og roligt med høfligt hundesprog, hilser hundene kortvarigt på hinanden og går hurtigt videre – med mindre vi møder en decideret legekammerat. Derfor sætter jeg hensynet til andre højt – både af hensyn til fremmede hundes og mine egne turhundes sikkerhed.
  4. Din hund er som udgangspunkt af sted i sammenlagt 3 timer inkl. transporttid – og max. 4 timer på dage, hvor logistikken (hundenes adresser) gør det svært at overholde den optimale tid. Dermed er du sikret at få en stimuleret, glad og tilpas træt hund hjem modsat en overtræt og stresset.

Mere end bare hundeluftning

Som uddannet hundetræner og erfaren hundelufter, arbejder jeg med det gode positive samarbejde, hvor hundene motiveres til at vælge samarbejdet med mig af lyst og glæde.

På alle turene indlægger jeg træningsøvelser, som stimulerer og aktiverer din hund, og som opbygger og styrker den gode relation – både imellem mig og snuderne, og hundevennerne indbyrdes.

I tilfælde af, at jeg oplever en adfærd hos din hund, som du bør informeres om, vil du blive opdateret fra tur til tur. Det kan være alt fra begyndende løbetid over tegn på smerte eller andre sygdomstegn til en adfærd, som vi sammen bør træne på for at hjælpe din hund.

Ellers vil du løbende kunne følge din hund og dens venner på Lufteriets Facebookside, hvorfra du kan downloade de foto og videoer, du ønsker: facebook.com/lufteriet.dk

Har du spørgsmål til hundeluftning, er du meget velkommen til at kontakte mig.