• Mit navn er Sidse Udsen. Jeg driver Træneriet samt onlinebutikken  Barks n Bones ApS  hvor du som igangværende kursist får 10% rabat på samtlige varer.
 • Jeg  er uddannet instruktør hos Hund & Træning v/ Christina Ingerslev, Karen Ulrich & Karen Frost: dogtraining.dk
 • Siden 2012 har jeg undervist i lydighedstræning efter klikkertræningens principper (belønningsbaseret træning) i alt fra hvalpe- til elitehold i Charlottenlund Skov og Hellerup. Dertil enetimer.
 • Jeg er oprindeligt uddannet journalist fra Syddansk Universitet i Odense og har bl.a. været ansat i DR på TV-Avisen, 21 Søndag, Kontant, Radioavisen, P3 Nyheder og P4 København.
 • Arbejder i dag desuden for MAAN Rental A/S – et filmproduktionsselskab, der både tilbyder udlejning af udstyr – og i søsterselskaberne  post-produktion  hos ACT3 og VFX hos The Gentlemen Broncos.

Mine forrige hunde – en selvsikker og usikker – inspirerede mig til uddannelsen

Gennem klikkertræning overbeviste mine to snuder mig om, at man kan træne sig til (næsten) alt – kun hundens fysik sætter begrænsninger: vi kan ikke træne den til at flyve – men vi kan træne hunden til at fungere og trives optimalt i vores hverdag med største snudeglæde.

Vi kan ikke nødvendigvis udslette en angst – men vi kan flytte hunden rigtig langt i dens selvtillid og livsglæde ved at hjælpe den på vej gennem træning. Jo tidligere, vi sætter ind, des bedre resultater opnår vi.

I mange tilfælde lykkes det at træne hunden 100 pct. ud af problemet – i andre til en væsentlig forbedring for både hund og ejer.

Målet

I dag har jeg mellempudlerne Silas på 5 år og Albert på 2 år. Begge er sublime arbejdshunde og sikre i indkald. De er sociale i den høje ende af skalaen, hvilket som udgangspunkt er lig med et indkald op ad bakke.

Men gennem positiv træning (belønninger/konsekvens) fra 8. uge gennemgik begge pudler teenageperioden  med “vat i ørerne” på imponerende vis. Silas til et 12-tal – og Albert, som krævede en større træningsindsats. I dag er begge mine snuder til et 12-tal i samarbejde og indkald.

Råd og vejledning

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til hundetræning – eller ønsker vejledning til køb af sundt hundefoder, naturlige træningsgodbidder & snacks samt udstyr, der dækker dine og din snudes behov. 

Barks n Bones er ambassadør for det sunde og gode hundeliv. Kort sagt: din snudes vagthund i valget af sortiment, som er håndplukket ud fra princippet ”sundhed og kvalitet.”

Jeg ser det som min ypperste opgave at finde det absolut optimale til din hund i alt fra foder og godbidder til udstyr. Jeg har også øje for gennemtænkt design til dig i den anden ende af hundesnoren. Men jeg går aldrig på kompromis med funktionalitet og kvalitet.

Hundelegetøj skal være sjovt og kunne holde til spidse tænder – uden skadelige tilsætningsstoffer. Hundesengen skal kunne tåle en tur i vaskemaskinen. Seler og halsbånd skal give tryghed med solide spænder og ringe. Både legetøj og udstyr skal kunne holde til at blive brugt.

Som uddannet hundeinstruktør ved jeg desuden:

 • Hvilke halsbånd, seler og snorer, din hund trives med
 • Hvilket legetøj, der stimulerer på den sunde og gode måde

Barks n Bones’ kollektion er nøje håndplukket til at imødekomme hundens behov for en sund, tryg og indholdsrig hverdag.

Valget af både foder, godbidder og udstyr har stor indflydelse på din hunds liv og trivsel. Derfor indkøber jeg samtlige varer med omtanke, iført en kritisk brille: sikkert kendskab til selve produktionen og råvarernes kvalitet i alt fra foder, godbidder & snacks over legetøj til plejeprodukter og udstyr:

 • Rene godbidder og snacks af reelt kød (uden tilsat sukker, salt og farvestoffer).
 • Plejeprodukter uden hormonforstyrrende stoffer.
 • Legetøj fri for ftalater – heraf flere økologiske.
 • Veterinærtjekket barf.
 • Hundesenge i øko-tekstiler.
 • Halsbånd og snore i vegansk garvet læder.
 • Bionedbrydelige hundeposer.

Kort sagt: LIDT MERE WOOF® – i en grønnere hverdag.

Spørgsmål? Kontakt mig her