Hundetræning
– i København, Charlottenlund og Hellerup

Træneriet byder velkommen til positiv/ belønningsbaseret lydighedstræning i sæson 2020.

Jeg træner hold i alle snudestørrelser og aldre:

“Hvalpe” (8-19 uger) og “Begyndere” (5 mdr. +), “Fortsætter 1” for let øvede teenage-lømler (her med særligt fokus på selvkontrol og indkald) og dertil “Fortsætter 2” for dig med den øvede og træningslystne hund – og dig, der har lyst til at tage springet fra almindelig hverdagslydighed til en sjov aktivitet med din bedste ven på et højere plan.

Træneriet har træningsplads i Charlottenlund & Hellerup. Mine hold består af max. 8 kursister. Vi træner belønningsbaseret efter klikkertræningens principper.

Du behøver ikke træne med klikker – men dine lommer skal være fulde af guffer. For her hos mig lærer din hund at vælge samarbejdet med dig af lyst og glæde.

Din snude lærer også konsekvens: Ved fravalget af samarbejdet med dig mister den adgangen til alt det, den gerne vil. Men vi bruger hverken straf eller skæld ud i vores træning – fordi det er helt unødvendigt for hundens indlæring. Og fordi det sætter skår i relationen mellem dig og din hund.

Gennem vores træning opbygger vi relationen mellem jer, så din hund vælger at adlyde dig af lyst modsat frygt. Du lærer, hvad der skal til for, at din hund elsker at samarbejde med dig – og din hund lærer, at det ALTID betaler sig at samarbejde med dig.

Jeg tilbyder også enetimer i København (City, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro, Sydhavn, Islands Brygge, Amager, Nordvest) og på Frederiksberg samt nord for København: Charlottenlund, Hellerup, Gentofte, Vangede, Skovshoved, Klampenborg, Taarbæk, Skodsborg, Vedbæk, Trørød, Nærum, Lyngby, Hjortekær, Ravnholm, Brede, Virum, Sorgenfri, Søllerød, Holte, Hørsholm og Rungsted.

Se de aktuelle hold her